duminică, 31 decembrie 2017

Fotografia anului 2017


Anul acesta a fost foarte bogat în fotografii...foarte greu mi-a fost să aleg. Am ales cu gândul...la ce fotografii mi se duce rapid mintea.
La o duminică  de iunie când ne întorceam de la mănăstire... toate pozele sunt absolut superbe...nu aveau nevoie de niciun retuş în program. 


Când ne aducem aminte de acea zi ...ioi, zicem, ce aventură...nu e chiar atât de simplu să umbli prin soare şi buruieni până la brâu...nu mai zic că acele hăinuţe au ajuns ffff pătate de la sucul din tulpinele de maci...pătează, vă zic sigur.
Mie îmi place să zic că le-a pictat Monet.


Am avut multe şedinţe foto...în floarea soarelui, pe dealuri în drumeţii, la cules de ciuboţica cucului, la cules de sunătoare, cetate....şi multe altele. A fost greu să aleg, dar macii sunt cumva preferaţi.

Colecţia de fotografii preferate
2014
2015

Mare mi-e mirarea că nu îmi mai apar multe poze pe blog...cele puse de pe contul photobucket...va trebui să fac o curăţenie prin blog...asta nu ştiu când va fi...dar e urât să intri la o postare şi să nu vezi nimic din ce este esenţial. Voi aţi păţit aşa?

6 comentarii:

 1. pentru anul care vine repede, repede: LA MULŢI ANI !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cat de minunat. Prin fotogradia anului aleasa de tine se subantelege si starea anului care a trecut, sper ca a fost cald si senin cum il vad eu din poza :) LA MULTI ANI!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daaa...aşa a fost...un an bun cu noi. La multi ani!

   Ștergere
 3. An nou fericit draga Ramona! Foarte, foarte frumoasa fotografia anului!:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La multi ani Andreea...muklte binecuvânrtari!

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...