miercuri, 18 iulie 2012

O vizită la GoblenArt


Am avut marea plăcere de a vizita magazinul din Rădăuţi - GoblenArt - unde am întâlnit oameni extraordinari. M-am pozat cu una din iile expuse spre vânzare, o adevarată bijuterie.... a fost o deosebită plăcere pentru mine. 
Am primit foarte multe sfaturi în legătură cu materialele şi tehnica de lucru, în special pentru ii....informatii pe care, după câte mi-am dat eu seama, doamnele specialiste în domeniu nu prea vor să le împărtăşească.

Soţul a rămas impresionat de golenele monocrome, care sunt superbe.


Cu dna Daniela a fost o plăcere să discut şi îi doresc numai bine şi spor în toate.


Acum să nu credeţi că am făcut această postare pentru reclamă, pur şi simplu am rămas plăcut impresionată de calitatea produselor pe care le au.

6 comentarii:

 1. Chiar daca este reclama,ai la ce sa faci!Am admirat si eu iile!!Doamne,ce frumoase sunt!Cine le-a cusut?Ai avut o vacanta frumoasa!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ela sunt cusute de colaboratori ai firmei...doamne ce cos acasa dupa kituri de la ei. A fost o minivacanta foarte constructiva.

   Ștergere
 2. ce bine iti sade si ce frumoasa esti...o vizita plina de invataminte sa inteleg....bun!:P.Pupici

  RăspundețiȘtergere
 3. buna Ramona...ai o leapsa de la mine aici:

  http://www.ghemuletulincalcit.blogspot.ro/2012/07/leapsa.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt superbe atat iile cat si goblenurile alb-negru. intr o vreme am cusut si eu goblenuri, imi placea foarte mult. dar monocrome nu am vazut niciodata. avem multi oameni talentati in tara noastra si e bine sa se stie despre ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe viu sunt mult mai frumoase, mie imi plac foarte mult, numai timp sa ai sa cosi.....ceea ce mie imi lipseste. Si intradevar domnii de acolo promoveaza cultura si traditiile noastre printre modernism, ceea ce apreciez foarte mult.

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...